Recept

Thaise garnalenpakketjes 

Thaise garnalenpakketjes 

Voor 10–12 pakketjes

• 1 el arachideolie

• 150 g rauwe garnalen

• 100 g taugé

• 2 lente-uitjes, gesneden

• blaadjes van 30 g koriander

• bladeren van 1 krop ijsbergsla

• dressing 2 el Thaise rode currypasta

• 2 tl rijstazijn

• 1 rode chilipeper, in plakjes

• 3 el olijfolie

Bereiding Thaise garnalenpakketjes 

Deze garnalenpakketjes staan in een oogwenk op tafel. Smullen! 

1 Verhit de olie in een wok en roerbak de garnalen en taugé tot de garnalen na 2–4 minuten gaar zijn.

2 Meng de ingrediënten voor de dressing in een grote kom. Schep de garnalen erdoor, laat de smaken inwerken.

3 Verdeel de garnalen, taugé, lente-uitjes en koriander over de slabladeren en rol er pakketjes van.

TIP: Wil je de smaak van Thailand écht ontdekken? Boek dan nu een ticket naar Bangkok of Chiang Mai via vijfsterren-luchtmaatschappij EVA Air en geniet er van grenzeloos lekker eten!