Recept

Rode vruchten met mascarpone & suikerbrood

You lucky basterd, met dit recept voor rodevruchten-mascarponesuikerbrood zit je eerste rang. High end smaken, maar goedkope ingrediënten. Kan het nog beter? Ja! Dit suikerbroodrecept is binnen een kwartiertje gefixt, zodat de loerende oogjes vanuit alle hoeken snel hun buikjes kunnen vullen met dit lekkers.

Rode vruchten met mascarpone & suikerbrood

Voor 6 personen. Voorbereiding: 10 minuten. Bereiding: 10 minuten. Temperatuur: 180 °C. Hitte: direct

  • 600 g rode vruchten
  • 300 g mascarpone
  • 100 g hazelnoten, geroosterd, afgekoeld en fijngehakt
  • 1 suikerbrood, in plakken
  • hazelnootlikeur, optioneel




 

Bereiding Rode vruchten met mascarpone & suikerbrood



1. Meng de mascarpone met de hazelnoten (en eventueel een shot hazelnootlikeur).

2. Gril de plakken suikerbrood om en om krokant.

3. Serveer de rode vruchten met het warme suikerbrood en de hazelnootmascarpone.