Recept

Açaibowl met pompoen & papaja

Deze heerlijke breakfast bowl zit boordevol vruchten, vitaminen, anti-oxidanten. Gelukkig is ie niet alleen heel gezond maar ook erg lekker en prachtig om te zien. In elke hap proef je alle verschillende smaken en texturen en de crunch van de toppings. Het beste begin van je weekend!

Açaibowl met pompoen & papaja

Voor 2 tot 3 personen. Bereiding: 10 minuten

  • 100 g pompoenpuree
  • 70 g papaja
  • 100 g açaipuree (of bosvruchtenpuree), diepgevroren
  • 1 bevroren banaan, in plakjes
  • 1 eetlepel macapoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 225 ml ongezoete amandelmelk
  • 1-2 ijsblokjes


Topping

  • 1 eetlepel gojibessen
  • 1 eetlepel granaatappelpitten
  • 1/4 papaja, geschild en in reepjes
  • 2 eetlepels cashewnoten, geroosterd en gehakt
  • 1-2 theelepels cashewnotenpasta

Bereiding Açaibowl met pompoen & papaja



Pureer alle ingrediënten, behalve die voor de topping, in een blender tot een romig mengsel. Verdeel over de kommen en bestrooi met topping.