Kooktip: de Smart Oven Pizzaiolo

18 december

Kooktip: de Smart Oven Pizzaiolo

Er zijn veel lekker smakende pizza’s in de wereld, maar er gaat niets boven een klassieke, Neapolitaanse pizza bereid boven een knapperig vuurtje. Zo’n typische knapperige korst, de luipaard-achtige vlekken en heerlijk zachtgegaarde toppings van de Neapolitaanse pizza wordt traditioneel alleen maar bereikt met een echte steenoven. Maar dat is met de komst van de Pizzaiolo verleden tijd. De Smart Oven™ Pizzaiolo is de eerste vrijstaande oven voor thuis die temperaturen van maar liefst 400 °C bereikt. Hiermee levert deze kleine krachtpatser dezelfde prestaties als een traditionele steenoven, maar dan bij jou thuis in de keuken! Binnen twee minuten bak je jouw favoriete pizza, net als in een authentieke steenoven. Met drie soorten warmen en het unieke Sage´s Element iQ®  -systeem wordt de ideale bakomgeving gecreëerd voor allerlei soorten pizza: van New York-style met dikke bodem tot easy diepvriespizza’s tot aan dunne, knapperige Italiaanse bodems. Met de Sage receptenkaarten voor de Pizzaiolo maak jij gegarandeerd indruk op jouw familie en vrienden.
 

 

Tips

Meer Tips
De ultieme borrelplank