Recept
Gebakken groene minipaprika’s
4 personen
• 4 el olijfolie
• 400 g groene minipaprika’s
• zout
Bereiding Gebakken groene minipaprika’s
Je kunt deze gebakken groene minipaprika’s als voor- of bijgerecht eten, maar als spannende snack bij een aperitief zijn ze ook erg lekker.
1 Was de paprika’s en snijd een stuk van het steeltje eraf.
2 Verhit de olie in een koekenpan op halfhoog vuur en doe de paprika’s erin.
3 Bak ze circa 10 minuten en roer regelmatig. Het vel wordt zacht, gerimpeld en geblakerd (maar niet zwart verbrand) en de zaadjes zijn zacht.
4 Schud de paprika’s uit de pan op een schaal en bestrooi ze met zout.
[Credits: Antonio Carluccio, fotografie: David Loftus].
Bijgerecht
Borrelhapjes recepten
Budget recepten
Dieetwensen
Gangen
Gelegenheid
Groente recepten
Herfstrecepten
Ingrediënten
Italiaanse recepten
Keukens
Lente recepten
Makkelijke recepten
Meatless Monday
Overdag
Recepten
Snacks
Superfood
Superfood recepten
Tapas recepten
Vegetarische recepten
Wat eten we vandaag?
Winterrecepten
Zomerrecepten